Како можемо блокирати аутоматско приказивање слика у Гмаил

Тренутно, скоро сви Е-маил услуге блокови дефаулт Аутоматски приказ слика и Подаци доступан преко трећих страна сервери е-поште када они садрже се приступа на сајтови услуга (или кроз е-маил клијенти). Разлог за то правило је да се придржава Корисник приватностС обзиром на аутоматско приказивање слика садржане у треће стране сервера може да доведе до Случајан информације о налогу о њима.

До недавно, е-маил сервис Гооле, гмаил, Приказује поруку Слике се не приказује за е-поруке које садрже слике које се приказују само ако корисник жели то (Прикажи слике испод). Корисници такође имали могућност да додате контакте у бела листа да примате будуће поруке е-поште од њих аутоматски приказати слике садржане.

гмаил-слике-не-приказани

Прошле недеље, међутим, гоогле најавио да више није неопходно селф приказ слике у закључавање Гмаил, Даторила спровођење прокси технологије који омогућава приказивање их директно на Гоогле сервери (Који у основи отклања опасност од случајног откривања информација). Међутим, највероватније су и даље корисници који желе да задрже Опција закључавање у погледу приказ слике садржане у е-поштеС обзиром на ризик да поруке е-поште да учита теже.

Како да блокира аутоматско приказивање слика у Гмаил-у?

Срећом, корисници имају прилику да Реактивне дисплеј само закључавање слике у Гмаил кроз опције Питајте пре приказивања спољне слике, Доступан у Подешавања > општи. Корисници који већ активиран Питајте пре приказивања спољни садржај пре нове измене направио Гоогле, имају подразумевано омогућен Закључавање опција за приказ слике.

блок-слике-на-гмаил

Напомена: нова функција (која аутоматски приказује слике у Гмаил) тренутно спроводи постепено (у фазама) за десктоп верзију е-маил сервиса. Мобилна верзија Гмаил-а ће примити ову исправку почетком КСНУМКС.

Стеалтх Настројки - Како да блокира аутоматско приказивање слика у Гмаил

Како можемо блокирати аутоматско приказивање слика у Гмаил

О аутору

потајно

Оставите коментар