Како могу да онемогуће означавање фотографија у Твиттер

твиттер недавно активирана нова одлика in микроблогов мрежа, Наиме фото означавање. Већина корисника Твиттер већ знају улогу ове функције, већ имају довољно искуства са фото означавање из другог популарна друштвена мрежа, фацебоок. Прецизније, преко ове функције, корисници су у могућности да идентификовати si уи ознака разни људи у Слике постед он Твиттер (Могућност КСНУМКС ознаке у једној слици).

твиттер-фото-означавање

Међутим, у поређењу са фацебоок, Када се у великој мери заснива на захтеве пријатеља (затворене групе пријатеља формирање дељење информација), твиттер свако може да прати било кога, што значи да многи корисници нису задовољни са могућношћу да буде идентификован од стране непознатих лица кроз ознаке од рандом слике послали у мрежу.

Уколико ваше бриге и да приватност би бити угрожена од стране новог карактеристика фото означавање Доступан у Твиттер, можете да онемогућите ову функцију тако што ћете пратити упутства у наставку.

Корисницима се нуди КСНУМКС опције у погледу Нова карактеристика за означавање фотографија доступан твиттер:

  • Дозволи да ме неко означи на фотографијама - Омогућава сваки корисник на Твиттер-у дати вам означите фотографију послано
  • Само омогућавају људима да прате да ме означе у пхотс - Дозволи само корисницима који их прате на Твиттер-да означите уиасца у сликама
  • Не дозволите никоме да ме означе на сликама - Не дозвољава било који корисник на Твиттер-у вам дати ознаку у било које фотографије објављене у мрежи

Ови опције приватности су на располагању оба вебсајт твиттер (Верзија web) И мобилне апликације за андроид si иПхоне. До управљање / дисабле фото означавање кроз вебсајтПосетите ваш Твиттер налог и идите на Подешавања> Безбедност и приватност (Лефт колону). Затим дођите до одељка приватност и кликните на дугме Не дозволите никоме да ме означе на сликама (Или, ако више волите, изаберите Само омогућавају људима да прате да ме означе на сликама).

означавање фотки-приватност твиттер

За мобилне апликације на Андроид и иОС Твиттер, пратите следеће кораке:

  • иПхоне - Дај Додирните икону podešavanjaонда на Назив рачуна ви; екран листате до краја Листа опција, И у приватност, Гиве славину на Означавање фотографија; онда онемогућава функцију коришћење прекидач приказује у свом праву (врх екрана)

иос-твиттер-означавање фотки

  • андроид - Дај Додирните икону мени (Три бода приказује вертикално) из горњем десном углу и изаберите Подешавања; Затим, екран приказује, Поништи Ко може да ме означе на фотографијама

андроид-твиттер-означавање фотки

Стеалтх Настројки - Како да онемогућите Означавање фотографија функцију у Твиттер

Како могу да онемогуће означавање фотографија у Твиттер

О аутору

потајно

Оставите коментар

Ова страница користи Акисмет како би смањила нежељену пошту. Сазнајте како се ваш коментар обрађује.