Како могу избрисати податке синхронизоване у Виндовс КСНУМКС Цлоуд

Лансирањем прозори КСНУМКС, мицрософт била способна систем до синц лична подешавања корисници (теме si позадине за Почетни екран, desktop si lock Сцреен, сачуване лозинке, језици Изаберите ваш омиљени систем Историја de Онлине навигација si Омиљени сајтови или подешавања за апликације) Између Рачунари они користе СкиДриве. Иако је ово одлика је корисно за већину времена, као на пример када су корисници имају више Рачунари и желите да синхронизујете поставке система између њих, или не желе да изгубе ове поставке након ресет ПЦ, Постоје ситуације у којима синц лична подешавања могу бити непријатности (на пример, када желите ресетовање их, али је одмах након повезивања са Мицрософт налогПодешавања претходно синхронизовани облак су синхронизовани са вашим рачунаром поново).

Срећом, за такве прилике, мицрософт сет кориснички приступ вебсајт преко којих се могу избрисати облаку системе прилагођене поставке.

Како да обришем лична подешавања облака у Виндовс КСНУМКС-у?

Ако желите да и уклања могућност подешавања система Ваш радни прозори КСНУМКС од СкиДриве, Посетите следећу страницу:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

Бићете поздравио екрану за оно што треба да урадите пре брисања личних података у облаку, и дугме уклонити ће избрисати те податке.

делете-подешавања-из-СкиДриве

Пре него што притиснете тастер уклонити, Обавезно онемогућите синхронизацију са СкиДриве сви рачунари прозори КСНУМКС si прозори КСНУМКС су повезани са Ваш налог Мицрософт (На овај начин, систем подешавања неће бити синхронизовани након брисања облака). Да бисте онемогућили синхронизацију, следите упутства у наставку (присутан на страницу на којој можете брисати своје прилагођене поставке у облаку)

  • отворите мени Чари, Кликните на Подешавања онда Промена поставки рачунара
  • одабрати СкиДриве, Кликните на Подешавања синхронизацијеЗатим искључите опцију Синхронизација подешавања на овом рачунару

КСНУМКС-виндовс-синц-подешавања-СкиДриве

  • поновите кораке и други Рачунари повезан са Мицрософт

Ако активира на једном или више рачунара повезаних на ваш Мицрософт и Копије у пакету al Систем СеттингсДа ли ће бити и брисање тих резервних копија посетите ову страницу (Подешавања уређаја страна):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

До делете бацкуп поставили, Кликните на дугме Избрисати нашао поред сваког бацкуп наведен на страници.

брисање-резервне копије подешавања

Напомена: Важи за Виндовс КСНУМКС.

Стеалтх Настројки - Како да избришете личне синхронизовано са облака на Виндовс КСНУМКС

Како могу избрисати податке синхронизоване у Виндовс КСНУМКС Цлоуд

О аутору

потајно

Оставите коментар

Ова страница користи Акисмет како би смањила нежељену пошту. Сазнајте како се ваш коментар обрађује.