И! Мессенгер Скин, Факе Идле, Статусе, Програми за лозинке и ИД-ови

Програми за Инстант Мессагинг (Иахоо! Мессенгер, Виндовс Ливе Мессенгер - МСН, Гоогле Талк - Гталк, ИЦК, АОЛ, интернет цхат, ...) и Социал Нетворкинг (на Фацебоок, МиСпаце ХИКСНУМКС.ЦОМ ...).

Програми за Инстант Мессагинг (Иахоо! Мессенгер, Виндовс Ливе Мессенгер - МСН, Гоогле Талк - Гталк, ИЦК, АОЛ, интернет цхат, ...) и Социал Нетворкинг (на Фацебоок, МиСпаце ХИКСНУМКС.ЦОМ ...)

Иахоо Мессенгер