Како могу онемогућити информација о локацији од фотографије снимљене са иПхоне

Највише корисника иПадКада Подешавање уређаја прве употребе, активирање и Локација сервис за цамера апп. То значи да сваки пут када фотографија cu подразумевана апликација за КамераОна ће снимити информације о локацији Ваш (ГПС ЕКСИФ дата), Као што дужина, горе si висина (Информације које могу да користе треће стране да сазнате тачно локација где је фотографија снимљена).

лоцатион-Информације

Ако не желите информације о локацији бити доступан у фотографијама које снимате са иПад испоручује, пратите упутства да бисте онеспособити њихово укључивање у овим фотографијама.

Како да онемогућите услуге локације за апликације за камеру на иПхоне?

  • отворен Подешавањаzatim изаберите приватност Мени

иПхоне приватност

  • даје славину на Локација УслугеОнда идентификовани Камера апликација које користе листатеа информације о локацији
  • повући Клизач право Камера са десна на лево (ово би требало да постане сив зеленом бојом) за онемогући укључивање локацију информација у фотографијама направио апликацију у питању

лоцатион-услуге

И спреман. Од сада, са сликама цамера апп од иПад више не садржи информације о томе где су они направили.

Напомена: Ово упутство важи само за подразумевана апликација за иПхоне уређаја камеру (не за треће стране апликација преузетих из Апп Сторе).

Стеалтх Настројки - Како да онемогућите Информатионс локацији од иПхоне фотографија

Како могу онемогућити информација о локацији од фотографије снимљене са иПхоне

О аутору

потајно

Оставите коментар