Како можемо поново активирати дијалог за потврду када нешто избришемо Windows 8

Корисници Windows 8 приметио највероватније (ако не сад знам зашто си нестала Бр које је тада било у Рецицле Бин) За разлику од Претходни системиУ нови Windows OS, мицрософт инвалидитетом потврдна порука за брисање датотека. Ако је пре дијалог потврде могао наћи довољно корисницима да буду мало иритира (посебно када морате да избришете датотеке у низу) дефинитивно ће им недостајати кад почну да брисање датотека грешком, без превенције.

делете-потврде-дијалог

Како поново активирати дијалог за потврду за брисање датотека у Windows 8? Једноставно.

  • десни клик на икону Рецицле Бин од Desktop
  • одабрати Некретнине приказује мени

рецицле бин-својства-

  • у отвореном прозору, проверите Приказ дијалог за потврду брисањеИ кликните на дугме OK

дисплеј-делете-потврда-дијалог

И спреман. Од сада, сваки пут када пошаљете датотеку Рецицле Бин (Намерно или не) Потврда брисања дијалог се појављује.

Стеалтх Настројки - Како поново омогућити дијалог за потврду брисања у Windows 8

Како можемо поново активирати дијалог за потврду када нешто избришемо Windows 8

О аутору

Потајно

Страствени о свему што значи гадгет и ИТ, са задовољством пишем на стеалтхсеттингс.цом са КСНУМКС-а и волим да откривам нове ствари о рачунарима и мацОС-у, Линук оперативним системима, Windows, иОС и Андроид.

Оставите коментар