Како могу избрисати историју интернет претраге у Гоогле претрази

Ако сте пријављени на Гоогле налог када се направити претраживање in Гоогле претрага, То трагање је бележи in Историја Гоогле претраге. гоогле користи подаци од istorija претраге корисницима да анализирају и науче различите информације о кориснику за приказ персонализоване резултате и циљане рекламе за њу. Ако осећате да снимање историју претраге у Гоогле претрази va крши приватност а ви не желите гоогле имају прилику да створе неке ставове о вама као, препоручљиво је корисник на основу претрагама вама на интернету делете историју претраге и спречити регистрацију њена будућност.

Како могу избрисати историју претраге Гоогле Сеарцх?

  • ако желите да избрисати историју у Гоогле претрази на рачунару (лаптоп или десктоп), отворите веб претраживач (Историја претрага није једно те исто са istorija претраживач) И тип у adresa трака урл ввв.гоогле.цом/хистори (Треба да се Пријавите се на свој Гоогле налог ако нисте већ пријављени у њој)
  • То ће приказати страну са листом Све претраге снимљен in Историја Гоогле претраге
  • у горњем десном углу странице кликните на Подешавање икона (Ундер тхе слику профила) и изаберите Подешавања

Гоогле-сеарцх-историја-подешавања

  • на следећој страници можете опција да онемогућите историју претраге in Гоогле претрагакоји ће спречити регистрацију нових претрага у овом (кликните на да искључите)

турн-офф Гоогле-претрага-историја

  • такође избрисати историју садржи своје претраге до сада, кликните на линк брисање свих Доступан је у ставу, онда потврдити дијалог приказује тако што ћете кликнути на Обриши све

делете-Гоогле-претрага-историја

  • ако желите да избрисати историју претраге из Гоогле претраге из мобилни уређајМожете то било до преко претраживача (брисање историје Гоогле претраге преко мобилни претраживач следи исте кораке горе описано), или путем Гоогле Мобиле претрага апликација
  • избрисати историју претраге користећи Гоогле Мобиле Апп Тражи, Отворите апликацију и дају славину на Пријавите се (Приказано у горњем десном углу екрана), ако нисте већ пријављени Гоогле налог

Сигн-ин-гоогле-сеарцх-мобиле

  • Када се пријавите на свој Гоогле налог, дају славину на Подешавање икона приказује у горњем левом углу и изаберите Политика> прегледања
  • у следећем екрану додирните опцију Брисање историје на уређајуонда потврдити
  • да би се спречило Гоогле и даље задржим историја претраге твој онеспособити опција На уређају историје помоћу прекидача приказан поред ње (у дефаулт моду, то је On)
  • затим сачувате промене је, кликните на доне (Горњи десни угао)

делете-Гоогле-претрага-историја-мобилни

Напомена: Још један начин да се спречи Гоогле да би историју ваших претрага у Гоогле претрази је да се користи режима инкогнито или Привате Бровсинг читаче користе често (ће отворити посебан прозор у коме неће бити улоговани у било који од ваше налоге на мрежи).

Стеалтх Настројки - Како да избришете Гоогле историју претраге

Како могу избрисати историју интернет претраге у Гоогле претрази

О аутору

потајно

Оставите коментар